Samosa spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : KatheK Indsendt : Red : |
|
|
Kog spinaten som anvist på posen.
Svits løgene og til sidst den kogte spinat, og lad det stege i ca. 5 min. Lad det køle af. Tag en skål, pres hvidløgene. Smulder fetaen, og tilsæt salt og peber. Tilsæt det afkølede spinat og løg. Smag til. Del filodejen i 3 strimler på langs. Tag en skefuld fyld og lig i den ene ende, og fold så dejen fra den ene ende så den danner en trekant. Koges i olie til de er gyldne. Tips: De kan laves i alle størrelser, men med de 3 strimler passer det med 2 pr. pers. til en forret. |
|
Opskriften er vist 32155 gange,
og udskrevet 554 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-28 18:18:52 Jeg tilføjede lidt muskatnød mens spinaten kogte, og lidt garam masala til den samlede blanding (ved godt at det ikke er så græsk, men garam masala og spinat er bare rigtig gode venner) - og det smagte super godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne