Pizza med parmaskinke og bøffelmozarella

Pizza med parmaskinke og bøffelmozarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Ad

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Za-za pizzamel
25 g.gær
 Olivenolie
7-8 spsk.Dolmio pastasauce
2 Bøffelmozzarella
 salt
 peber
2 pk.Parmaskinke ca. 160 g.
 evt.Rucolasalt
 
Opskrift:
Pizzabundene laves som beskrevet på melet. Bundene smøres med pastasaucen. Mozzarellaen skæres i tykke skiver og fordeles henover pizzaerne og drysses med salt og peber. Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Tages ud når kanten er gylden og bunden er sprød. Herefter fordeles parmaskinken.

Det smager super godt med et lag rucolasalat.

Tips:

Det tager tid at bage med Za-Za pizzamel (skal hæve 1,5 time i alt), men det er besværet værd. Det giver en rigtig sprød bund. Dejen kan evt. laves i forvejen og når den har hævet første gang lægges den i køleskabet til den skal bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 17882 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Husk at smøre dejen grundigt med olivenolie og pakke den ind i film, hvis den skal gemmes til dagen efter