Pizza med parmaskinke og bøffelmozarella
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Ad Indsendt : Red : |
|
|
Pizzabundene laves som beskrevet på melet.
Bundene smøres med pastasaucen.
Mozzarellaen skæres i tykke skiver og fordeles henover pizzaerne og drysses med salt og peber.
Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Tages ud når kanten er gylden og bunden er sprød.
Herefter fordeles parmaskinken.
Det smager super godt med et lag rucolasalat. Tips: Det tager tid at bage med Za-Za pizzamel (skal hæve 1,5 time i alt), men det er besværet værd. Det giver en rigtig sprød bund. Dejen kan evt. laves i forvejen og når den har hævet første gang lægges den i køleskabet til den skal bruges. |
|
Opskriften er vist 17918 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer AD - 2005-01-01 01:01:01 Husk at smøre dejen grundigt med olivenolie og pakke den ind i film, hvis den skal gemmes til dagen efter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne