Gratinerede pandekager med grøntsagsfyld

Gratinerede pandekager med grøntsagsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 dl.mælk
2 æg
100 g.majsmel
 salt
 peber
 lidtsmør/olie til stegning
 
 Fyld:
2 gulerødder fine tern
0.5 finthakket løg
2 stilkeblegselleri
150 g.broccoli i små buketter
 lidtsmør/olie til stegning
3 æg
 salt
 peber
100 g.reven ost
 
Opskrift:
Pisk majsmel og æg sammen og tilsæt mælk til passende konsistens. Krydr med salt og peber.
Bag nu pandekagerne.

Broccoli buketterne koges 2 min, tages og afdryppes. Grøntsagerne svitses godt af i panden og der krydres med salt og peber. Pisk æg sammen og rør dem i de letafkølede grøntsager. Fordel grøntsagsmassen i pandekagerne og rul dejen omkring. Drys reven ost over pandekagerne og gratiner dem i ovnen ved 180 grader i ca. 6-8 min.





karakterer:
Opskriften er vist 39626 gange,
og udskrevet 884 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-25 18:47:26
Her i huset bruger vi rester fra wokmad.