Fransk ostepandekage
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pisk mel, mælk og æggeblommer sammen. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen sammen med lidt salt, peber og muskat. Bag en stor pandekage på en mellemstor pande. Bag først den ene side i 6-7 min. ved jævn varme. Lad pandekagen glide ud på et fad, vend hele herligheden rundt og lad pandekagen glide tiilbage på panden. Bag den anden side i 5-6 min. Drys rigeligt ost over pandekagen og gratiner den i 4-5 min. i ovnen på øverste rille ved 225-250°. Server crepen lige fra panden.
Tilbehør: Vindruer eller bladselleri |
|
Opskriften er vist 13935 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer niels.bach1 - 2005-01-01 01:01:01 jeg har aldrig smagt noiget der er så godt.... den er perfekt afbalanceret og er både mild og rund i smagen. men drik vin til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne