Farseret lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Udben lammekøllen eller få slagteren til at gøre det og lad gerne skankbenet blive siddende.
Bland det hakkede lammekød med rasp og rør æg og fløde i.
Tilsæt hakket persille, evt. hvidløg, provence-krydderi, salt og peber.
Fordel farsen i den udbenede kølle og sy med bommuldsgarn.
Krydr med salt og peber og kom smørklatter ud over oversiden på køllen.
Læg den i en bradepande og hæld ca. ¾ l. vand eller bouillon ved. Sæt køllen i ovnen ved 200 grader ca 1½ time. Si stegeskyen ned i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløden, jævn sovsen let og smag til med salt og peber. Lad kødet hvile 15-20 min, før det skæres i skiver. Giv ovnstegte kartofler, sovsen og smørdampede løg og gulerødder til Ovnstegte kartofler: Beregn 1-2 mellemstore kartofler pr. person. Skræl kartoflerne, del dem på langs og tør dem. Sæt kartoflerne i en smurt bradepande, krydr med salt og peber og kom lidt smør på hver kartoffel. Sæt kartoflerne i ovnen ved 200 grader 1-1 ¼ time. |
|
Opskriften er vist 20580 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne