Dildpandekage med rodfrugter
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Mel, salt, olie og æg piskes sammen og mælken tilsættes lidt efter lidt. Dejen stilles i køleskabet i ca. 2 timer. Dilden hakkes og tilsættes dejen. Hvis dejen er for tyk spædes den med lidt mælk. Pandekagerne bages.
Grøntsagerne renses og skæres i små tern, koges i letsaltet vand til de er knapt møre(lidt bid). Fløden tilsættes, og koges op. Smør og mel røres til en smørbolle. Smørbollen tilsættes stuvningen.
Stuvningen fordeles på pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ovnfast fad. den revne ost drysses over og pandekagerne gratineres i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 13580 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne