Citruspandekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvedemel og bagepulver og pisk det i æggene sammen med sukker. Tilsæt revet skal og saft af citronen, mælk og smeltet smør. Lad gerne dejen hvile 20 min., før den bages til pandekager. Servér med letpisket flødeskum evt. tilsat lidt vanillesukker.
|
|
Opskriften er vist 25443 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (44 stemmer) |
|
Kommentarer ida L.K - 2014-06-14 18:13:30 Elsker den Den er fantastiko I love it marie - 2011-03-26 11:39:06 Det er ikke helt ligemeget hvordan man blander en dej sammen, da man kan få en helt anden konsistens ud af det. Susanne - 2010-05-10 15:14:30 Det burde os give sig selv? Det skal bare blandes sammen i en. Og du skal nok regne med de er færdige når de er lysebrune på begge sider.. Hvis de sorte, så kan jeg fortælle dig de har fået for meget. Mig - 2009-03-09 13:50:31 Det er en meget dårlig opskrift, fordi at der står ikke noget om hvor lang tid de skal bages og hvordan man rigtigt skal blande det til en dej.. : ( Jan Redsted - 2005-01-01 01:01:01 Retten er en Varm Dessert og doseringen er tænkt som sådan så skal den bruges som Brunch eller hovedret doseres mindst det dobbelte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne