Champignonpandekage
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
|
|
Riv kartoflerne groft på et rivejern. Hak løget fint og bland de revne kartofler med det knuste hvidløg og persille. 1½ spsk olie opvarmes på en pande og champignonerne svitses heri. Når de er let brune, tages de af panden og 1 spsk olie tilsættes. De øvrige dele bredes ud på den hede pande og steger 4 min på hver side. Kanten skal være sprød og gylden.
Pandekagen tages af panden og lægges på et fad. De svitsede champignoner kommes over og skivede tomater fordeles oven på. Der drysses evt. med hakket persille.
Et par skiver ost kan kommes på pandekagen et par min før den tages af panden og før champignonerne kommes på.
Spises med grøn salat som tilbehør.
|
|
Opskriften er vist 14880 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne