Bradepandekage med nøddemarengs
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til skum. Bland hjortetaksalt og mel og rør det i skiftevis med fløden. Rør romessensen i. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200 grader C i 10 min.
Nøddemarengs: Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse. Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen. Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200 grader C i 12-14 min. |
|
Opskriften er vist 23632 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Damm - 2007-07-22 22:41:40 ALT for kort bagetid og på for høje grader. Kagen STINKER af hjortetaksalt. Smager ok, men lugten tager apetiten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne