Bradepandekage med nøddemarengs

Bradepandekage med nøddemarengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Hjortetaksalt
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Romessens
   
  Nøddemarengs:
1 dl. Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Hasselnøddeflager
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker til skum. Bland hjortetaksalt og mel og rør det i skiftevis med fløden. Rør romessensen i. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200 grader C i 10 min.

Nøddemarengs:
Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse. Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen. Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200 grader C i 12-14 min.





karakterer:
Opskriften er vist 23608 gange,
og udskrevet 564 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 24600 (5857 kcal)
KJ pr. Pers. 2050 (488 kcal)
Vægt ialt 1720 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1430 KJ (340 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 52.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-22 22:41:40
ALT for kort bagetid og på for høje grader. Kagen STINKER af hjortetaksalt. Smager ok, men lugten tager apetiten