Æblepandekager 03
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Melet røres med salt, æg og kærnemælk til en pandekagedej og hviler tildækket i ½ time.
I mellemtiden presses citronen. Æblerne deles i kvarte, kernehuset fjernes, de skrælles og deles i tynde skiver, som drysses med citronsaft. Sukkeret blandes med de revne hasselnødder og kanel. Efter hviletiden røres dejen endnu en gang igennem. Er den for tyk tilsættes lidt mineralvand. 1 spsk margarine smeltes i en pande. En lille skefuld dej hældes i panden som vippes lidt fra side til side, så bunden dækkes helt. Æblestykker lægges på pandekagen og drysses med sukker-nøddeblanding. Pandekagen bages ved svag varme til den let slipper panden. Varmen dæmpes, pandekagen vendes rundt og bager færdig. Varmen må ikke være for kraftig for så brænder sukkeret. Den bagte pandekage holdes varm, der skrues igen op for varmen og resten af pandekagerne bages på samme måde. |
|
Opskriften er vist 15763 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Chrille & Kimmii - 2008-02-27 18:53:43 Vi håber, den er god for nu vil vi prøve den. Hilsen Kimmii & Chrille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne