Kalkun i paprika med bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Oprindelsesland : Færøerne Indsendt af : Birgith Thomsen Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunkødet skæres i terninger og brunes i fedtstoffet i en gryde. Tag dem op og steg bacon og løg skåret i tynde både i det samme fedtstof. Læg kødet tilbage i gryden og drys med salt peber og paprika over. Rør godt rundt og hæld fløden på. Læg låg på og lad retten stå og simre i 20 min. Rør af og til.
Rens og halver champignonerne hæld dem i retten og lad dem koge med et par minutter. Smag retten til med salt. |
|
Opskriften er vist 32721 gange,
og udskrevet 816 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes det er bedre at riste champignon før fløden kommes i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne