Hurtig hverdags pizza

Hurtig hverdags pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : AD

Indsendt :      Red :
Hurtig hverdags pizza, billede 4 Hurtig hverdags pizza, billede 1 Hurtig hverdags pizza, billede 2 Hurtig hverdags pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.Maizena pizza el. 1 færdig bund
 
1 gl.Dolmio pastasauce med hvidløg el. ekstrahvidløg efter smag
 
200 g.(revet) ost
 grøntsager efter smag (løg champignon grøn/rød peber chili jalapenos)
250 g.hakket oksekød eller 100 Pepperoni
1 spsk.karry
 salt
 peber
1 spsk.oregano
 chili efter behov
 olivenolie
 
Opskrift:
Maizena pizzabunden laves som beskrevet på pakken, eller også benyttes en færdigkøbt bund.

Herefter smøres bunden med dolmio pastasaucen.

Husk at syltede grøntsager fra glas skal drænes for så meget væske som muligt for at pizzabunden forbliver sprød. Friske grøntsager som indeholder meget vand eks. champignon løg rød/grønpeber kan med fordel steges påforhånd for at holde fyldet så tørt som muligt.

Man kan selvfølgelig anvende hvilken som helst ost, revet mozzarella er ganske udemærket men jo bedre ost, jo bedre pizza. Mellemlagret ost revet i mindre stykker eller gorgonzola er mums. Fyldet fordeles jævnt henover pizzen. Først kødet og derefter grøntsagerne. Til sidst drysses med krydderierne og der dryppes lidt oliven olie henover fyldet. Pizzaén bages i 20-30 min ved 220 grader C. alm. ovn hold godt øje med bunden, når kanten er gylden og sprød (det er svært at angive nøjagtig tid da det afhænger meget af ovnen). Herefter kommes osten på og pizzaén er klar når osten er smeltet ca. efter 5-10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 75659 gange,
og udskrevet 712 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (140 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-17 09:56:04
På billedet har vi brugt 50 g. pastasauce, synes et glas var i overkanten

  -   2009-12-17 13:28:10
Per, jeg forstår din skepsis og klart jeg ville foretrække en hjemmelavet tomatsovs kogt i 4-5 timer som mamma gør det i Italien...det virker bare ikke for mig i DK, når jeg kommer hjem kl.17 og maden helst skal stå på bordet om 30 min. inden ungerne er blevet træt af at se tegnefilm ;-)

  -   2007-12-31 13:51:06
Ja, Dolmio Pastasauce er tomatsauce m løg med mere, som er klar til at lave kødsauce ved blot at tilsætte brunet hakket kød. Smager rigtigt godt især varianten med ekstra hvidløg, den er min søn på 3 år helt vild med.

  -   2007-10-04 10:34:01
den er god

  -   2005-01-01 01:01:01
Er der mon tomater i dolmio pastasauce ?