Hurtig hverdags pizza
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : AD Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Maizena pizzabunden laves som beskrevet på pakken, eller også benyttes en færdigkøbt bund.
Herefter smøres bunden med dolmio pastasaucen. Husk at syltede grøntsager fra glas skal drænes for så meget væske som muligt for at pizzabunden forbliver sprød. Friske grøntsager som indeholder meget vand eks. champignon løg rød/grønpeber kan med fordel steges påforhånd for at holde fyldet så tørt som muligt. Man kan selvfølgelig anvende hvilken som helst ost, revet mozzarella er ganske udemærket men jo bedre ost, jo bedre pizza. Mellemlagret ost revet i mindre stykker eller gorgonzola er mums. Fyldet fordeles jævnt henover pizzen. Først kødet og derefter grøntsagerne. Til sidst drysses med krydderierne og der dryppes lidt oliven olie henover fyldet. Pizzaén bages i 20-30 min ved 220 grader C. alm. ovn hold godt øje med bunden, når kanten er gylden og sprød (det er svært at angive nøjagtig tid da det afhænger meget af ovnen). Herefter kommes osten på og pizzaén er klar når osten er smeltet ca. efter 5-10 min. |
|
Opskriften er vist 75659 gange,
og udskrevet 712 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (140 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-07-17 09:56:04 På billedet har vi brugt 50 g. pastasauce, synes et glas var i overkanten anonym - 2009-12-17 13:28:10 Per, jeg forstår din skepsis og klart jeg ville foretrække en hjemmelavet tomatsovs kogt i 4-5 timer som mamma gør det i Italien...det virker bare ikke for mig i DK, når jeg kommer hjem kl.17 og maden helst skal stå på bordet om 30 min. inden ungerne er blevet træt af at se tegnefilm ;-) Nina M - 2007-12-31 13:51:06 Ja, Dolmio Pastasauce er tomatsauce m løg med mere, som er klar til at lave kødsauce ved blot at tilsætte brunet hakket kød. Smager rigtigt godt især varianten med ekstra hvidløg, den er min søn på 3 år helt vild med. anonym - 2007-10-04 10:34:01 den er god Per - 2005-01-01 01:01:01 Er der mon tomater i dolmio pastasauce ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne