Kaiserschwarm
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Sæt rosinerne i blød i rommen i 1/2 time.
Pisk æggeblommerne skummende med salt og sukker. Rør mælk og vanille i, kom melet i lidt ad gangen. Bland forsigtigt rosinerne i. Pisk æggehviderne helt stive (et meget lille drys salt gør det lettere). Bland dem forsigtigt i dejen, med en dejskraber. Smelt 1 spsk smør i en pande og hæld halvdelen i, bag den ca.4 minutter, til den er lysebrun i bunden. Vend pandekagen ved hjælp af et låg og bag den på den anden side. Del den eventuelt i 6-8 dele, der lægges på et varmt fad, der stilles i ovn ved 100 grader. Smelt resten af smørret og på resten af dejen. Ved serveringen drysses med flormelis (gennem fin sigte), og serveres med frugtkompot og/eller en god syltetøj. |
|
Opskriften er vist 14987 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne