Kaiserschwarm

Kaiserschwarm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.rosiner
4 spsk.mørk rom
5 æg
3 spsk.sukker
1 knsp.salt
5 dl.mælk
1 tsk.vanille
200 g.hvedemel
50 g.smør
 
 flormelis
 
Opskrift:
Sæt rosinerne i blød i rommen i 1/2 time.

Pisk æggeblommerne skummende med salt og sukker. Rør mælk og vanille i, kom melet i lidt ad gangen. Bland forsigtigt rosinerne i.

Pisk æggehviderne helt stive (et meget lille drys salt gør det lettere). Bland dem forsigtigt i dejen, med en dejskraber.

Smelt 1 spsk smør i en pande og hæld halvdelen i, bag den ca.4 minutter, til den er lysebrun i bunden. Vend pandekagen ved hjælp af et låg og bag den på den anden side.

Del den eventuelt i 6-8 dele, der lægges på et varmt fad, der stilles i ovn ved 100 grader.

Smelt resten af smørret og på resten af dejen.

Ved serveringen drysses med flormelis (gennem fin sigte), og serveres med frugtkompot og/eller en god syltetøj.





karakterer:
Opskriften er vist 14987 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu