Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
 hvedemel
 mælk
 lidtsukker
1 knsp.salt
 lidtkardemomme
 rosiner
 sukat
 
 Tilbehør:
 flormelis
 tyttebær eller lignende
 evt. frugtkompot
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer med lidt sukker og en bitte smule salt. Put mel og æg i lige som til en alm. pandekagedej. Pisk æggeviderne til "sne" - helt stive. Og vend dem i. Put rosiner og måske lidt sukat i. Steg på panden som meget tykke pandekager på begge sider og når den er ved at være færdig så skærer du den i stykker og putter i et fad.

Serveres med flormelis, tyttebær el. lign og måske også frugtkompot.





karakterer:
Opskriften er vist 23113 gange,
og udskrevet 584 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-19 18:05:26
det er den bedste dessert jeg nogen sinde har smagt

  -   2009-10-29 20:21:19
øøhh hvor meget mel og mælk???

  -   2009-02-04 09:52:25
Hvor mange personer er det til?????