Kaiserschmarrn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer med lidt sukker og en bitte smule salt. Put mel og æg i lige som til en alm. pandekagedej. Pisk æggeviderne til "sne" - helt stive. Og vend dem i.
Put rosiner og måske lidt sukat i.
Steg på panden som meget tykke pandekager på begge sider og når den er ved at være færdig så skærer du den i stykker og putter i et fad.
Serveres med flormelis, tyttebær el. lign og måske også frugtkompot. |
|
Opskriften er vist 23137 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer LUCAS - 2010-01-19 18:05:26 det er den bedste dessert jeg nogen sinde har smagt Anne - 2009-10-29 20:21:19 øøhh hvor meget mel og mælk??? hulamadula - 2009-02-04 09:52:25 Hvor mange personer er det til????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne