Couscoussalat med sommergrønt

Couscoussalat med sommergrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.couscous
6 store tomater
2 bdt.forårsløg i stykker eller 4 nye løg i strimler
4 nye gulerødder i mindre stykker
1 fast grøn courgette i mindre stykker
1-2 spsk.olivenolie
2 fedhakket hvidløg
1 fintsnittet rød chili
1 knsp. kanel Saft og revet skal af 0.5 citron
 Lidt rørsukker eller honning
1 dl.fintsnittet mynte
1 dl.fintsnittet basilikum
4 skiverparmaskinke eller 8 lammedeller
 
Opskrift:
Hæld rigeligt koldt vand på couscousen og lad den trække 20 min. Halvér tomaterne og pres dem forsigtigt fri for saft og kerner. Skær tomatkødet i tern. Sautér løg, gulerødder og courgette i en pande med høj kant i olivenolie med hvidløg, chili og kanel. Tilsæt tomater og sautér yderligere et par minutter. Tilsæt saft af ½ citron og smag til med lidt rørsukker eller honning. Hæld vandet fra couscousen og vend den i det grønne. Drys med salt og peber og læg låg på. Damp ca. 5 min. Vend krydderurter og den fintrevne citronskal i og smag evt. til med mere salt, sukker og peber. Server med skinke eller lammedeller.

Salaten kommes i en bøtte. Skinke eller deller pakkes ind i madpapir.





karakterer:
Opskriften er vist 25743 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu