Couscoussalat med sommergrønt
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Indsendt : Red : |
|
|
Hæld rigeligt koldt vand på couscousen og lad den trække 20 min.
Halvér tomaterne og pres dem forsigtigt fri for saft og kerner. Skær tomatkødet i tern.
Sautér løg, gulerødder og courgette i en pande med høj kant i olivenolie med hvidløg, chili og kanel.
Tilsæt tomater og sautér yderligere et par minutter.
Tilsæt saft af ½ citron og smag til med lidt rørsukker eller honning.
Hæld vandet fra couscousen og vend den i det grønne. Drys med salt og peber og læg låg på.
Damp ca. 5 min. Vend krydderurter og den fintrevne citronskal i og smag evt. til med mere salt, sukker og peber.
Server med skinke eller lammedeller.
Salaten kommes i en bøtte. Skinke eller deller pakkes ind i madpapir. |
|
Opskriften er vist 25739 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne