Fiskefrikadeller med gulerodssalat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødder, persillerod og evt. forårsløg.
Vend remoulade og ymer sammen i en skål.
Tilsæt krydderier og grønsager.
Stil salaten tildækket i køleskabet ½ time.
Rør salaten op og smag til.
|
|
Opskriften er vist 35884 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Smags dommeren - 2005-01-01 01:01:01 Fin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne