Annis morgengifler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anni Kromann Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gær salt sukker lunkent vand blandes og henstår medens resten forberedes.
Kærnemælk lunes med plantemargarine i en kasserolle til margarinen er smeltet
de sammenpiskede æg blandes i
Det hele blandes og der tilsættes mel til dejen slipper skålen men stadigvæk er let klistret. ca. 700 g. hvedemel
Dejen hæver 1½ time.
Deles i 2 og hver dejklump rulles/trykkes ud til flade runde der skæres ud som lagkagesnitter og ruller fra den brede ende mod spidsen. 12 stk. af hver dejklump. De formede gifler efterhæver 30 minutter. pensles med sammenpisket æg og bages ved 220 grader C. i varmluftsovn 1 10 min. sættes på rist til afkøling |
|
Opskriften er vist 76474 gange,
og udskrevet 994 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Anni Kromann - 2008-07-28 14:43:13 prøv dig frem med melet, jeg plejer at bruge ca. 1 kg Julie - 2008-05-01 22:21:37 de ser rigtige gode ud. anonym - 2008-04-18 13:24:37 gode med glasur på !! anonym - 2008-02-25 16:37:55 exstra gode hvis du lægger smæltet chokolade ind i dem inden man folder dem :D Alma - 2007-10-16 16:34:42 Kan man er statte kærnemælken med A38?? Alma - 2007-10-16 16:33:49 Ser ufattelig gode ud, de må prøves en dag! Tak:0) mandal - 2007-09-02 07:32:16 ØV ØV meget triste gifler, smager hverken af fugl eller fisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne