Hellefist i fad
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt af : Magdalene Heilmann Indsendt : |
|
|
Fjern fiskeben.
Hak kartofler som kartoffelskiver og læg dem i fad.
Derefter lægges fiskene oven på kartoffelskiver.
Bland suppeurter og rejer.
Piskefløde og mælk småkoges og smeltes osten i. Bland de øvrige ingredienser og saucen tilsættes til fiskeblanding. 200 grader C i 45-60 min. Tips: Man kan også godt bruges laks. |
|
Opskriften er vist 13299 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Doris - 2012-09-20 14:39:42 Hvad er krydderurter nr. 8 ? Lars - 2011-11-17 18:18:31 man kan med fordel svitse grøntsagerne på panden først. Husk at salte og krydre med herbes de provence hvis man ikke har det 8. krydderi. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne