Valnøddebøffer
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Valnødderne males og blandes med brødsmulerne. Løg og selleri koges sammen med krydderurter og salt. Blandingen kan evt. blendes efter at den er kogt. Alt blandes til en fast, jævn fars. Formes til runde, 1 cm. tykke bøffer. Steges på teflonpande ved forholdsvis lav varme til de får en brunlig overflade.
Tips: Kan også bruges: i pitabrød som pålæg på rugbrød i stedet for kød til sovs, kartofler, rødkål etc. |
|
Opskriften er vist 13763 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer monica - 2009-03-16 14:50:50 Hvor mange personer er det til ? os - 2005-01-01 01:01:01 det lyder bare lækkert... og det smager også sådan.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne