Pølsehorn 05
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Duusen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og rul dem ud med en kagerulle, så de bliver helt flade. Skær de 8 pølser midt over, så du har 16 små pølser, læg så pølserne på dejstykkerne og rul dem sammen til horn. Lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 15 min. Pensl hornene med vand og drys med sigtemel. Bag hornene midt i ovnen. Bagetid: Ca. 12 min. ved 225 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 82388 gange,
og udskrevet 1077 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2012-06-27 19:32:18 Mængden af mel er da helt ved siden af? Jeg har tilsat omkring 50 % anonym - 2012-02-05 12:18:12 det er en god opskrift jenny - 2011-10-21 19:47:52 fodi at det tager mega lang tid at lave :) Anne - 2009-04-03 08:48:34 supper vildt gode, jeg giver dem et 10 tal:-) jacobanden - 2008-05-10 16:22:27 uuuuuuuhm de er lækre den seje heidi - 2005-01-01 01:01:01 de er okiy, men der er nogle der er bedre....:-D far - 2005-01-01 01:01:01 supper |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne