Andesteg i stegepose
Hovedingrediens : And - And hel Højtid: Jul Indsendt af : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker. Læg anden i stegeposen og luk til med den medfølgende klips.
Læg anden på bradepandens i en bradepande med brystet opad og steg ca. 2-2½ time ved 200 grader C. alm. ovn til den er mør. Tag anden ud og lad den trække 20 minutter før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon. |
|
Opskriften er vist 367043 gange,
og udskrevet 6849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Lindholm - 2022-12-29 14:40:36 Vi har brugt denne opskrift i mange år og den giver en perfekt and hver gang ;0) Kaj Pedersen - 2022-11-10 15:18:24 Tak for tips Benny kokholm - 2021-10-27 20:17:39 Jeg placerer altid stegeposen ovenpå et "omvendt" ildfast fad, så skyen kan "løbe fra", derved undgår jeg at kødet står og "koger" i egen saft 👨🍳😎 Rigmor - 2020-12-22 20:38:37 Jeg skal stege and i stegebos i morgen, spændt, ikke prøvet før. Jeg undrer mig over, at jeg ikke kan se nogen svar på spørgsmålene ! Bruger for øvrigt næsten altid opskrifter fra Alletiders kogebog 😀 Per - 2020-04-25 00:22:43 Farven på anden snyder lidt, den tager ikke så meget farve, så når den ser færdig er den rigelig mør, men ikke tør, dejlig opskrift. Hilda - 2019-12-02 15:30:46 Skal anden ikke i ovnen efter stegeposen er taget af,, så anden kan blive sprød. Måske 1/2 time, eller hvordan? Lis - 2018-11-02 09:53:17 Bliver anden sprød - når den er i en stegepose. Fortsat god dag Line - 2014-11-28 12:15:51 Giv den gerne længere tid ved lavere temperatur - Så bliver den mere saftig og mør. F.eks 4-5 timer ved 140 grader Helle - 2013-12-24 19:57:38 And 3600 g 3 timer 160 grader mør og saftig , saft til sauce perfekt, lige klar til at jævne samt 3 spiseske fulde ribs gele smag til med salt. Glæde Jul til alle Christina - 2011-12-24 10:45:11 Vi steger anden ved 140-150 grader (alm. ovn) og så i 1 time per kilo - fx en and på 3 kilo får ca 3 timer - plejer at blive godt mille - 2010-11-21 23:24:01 jeg skal lave det imorgen, men er det virkelig nok kun med 2, 2,5 timer. jhs - 2010-11-06 13:24:04 Det er lige det jeg er i gang med. Til i morgen. da klipper jeg anden i passende stykker og bruner dem i ovnen. det er bare godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne