Røget gedekølle med grovkornet sennep-kartoffelsalat
Hovedingrediens : Gedekød - Røget gedekølle Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog dem let møre i kogende vand med salt. Pisk olie og sennep sammen. Tag kartoflerne op af vandet. I en skål blandes kartofler og sennepsdressing sammen med fint hakkede løg. Smag til med salt og peber. Vend den skyllede rucola rundt sammen med kartofler og små tynde skiver af gedekøllen.
|
|
Opskriften er vist 12645 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne