Irsk stuvning med kartofler løg og lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skæres i tykke skiver, og kødet afpudses.
Læg halvdelen af kartoflerne i bunden af en tykbundet gryde. Læg kødet ovenpå, så peber, løg og resten af kartoflerne. Hæld bouillon over og tilsæt laurbærblade. Læg et tætsluttende låg på gryden og kog for svag varme i 1½ time. Drysses med persille inden servering. |
|
Opskriften er vist 22739 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Viskii - 2012-08-30 21:59:53 Det her kaldes også Coddle og laver man den med pølser og bacon hedder det Dublin Coddle :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne