Irsk stuvning med kartofler løg og lammekoteletter

Irsk stuvning med kartofler løg og lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 mellemstore skrællede kartofler, 1,8 kg.
1 kg.lammenakkekoteletter
0.5 tsk.peber
4 store løg i tykke skiver
5 dl.hønsebouillon
2 laurbærblade
2 dl.finthakket persille
 
Opskrift:
Kartoflerne skæres i tykke skiver, og kødet afpudses.
Læg halvdelen af kartoflerne i bunden af en tykbundet gryde.
Læg kødet ovenpå, så peber, løg og resten af kartoflerne. Hæld bouillon over og tilsæt laurbærblade.

Læg et tætsluttende låg på gryden og kog for svag varme i 1½ time.

Drysses med persille inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 22739 gange,
og udskrevet 626 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-30 21:59:53
Det her kaldes også Coddle og laver man den med pølser og bacon hedder det Dublin Coddle :)