Vinhandlerens gedekoteletter
Hovedingrediens : Gedekød - Gedekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne lægges i et fad og tilsættes 1/2 flaske rødvin med knuste peberkorn og timian. Koteletterne trækker et par timer, for at vinen trænger ind i kødet.
Skalotteløg hakkes og brunes i smør. Derefter blendes de med mel og fløde. Kog knoldselleri i vand og mælk og lad det dryppe af. Del sellerien i 4 dele og halver dem. Selleriene ristes på en pande. Vend koteletterne i raps tilsat salt og peber. Steg dem ca. 3 minutter på hver side. Koteletterne anrettes på hvert sit stykke selleri. De blendede skatteløg hældes over koteletterne og pyntes med dild. Kog panden af med rødvin og server dette som sauce. |
|
Opskriften er vist 9488 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tue Lütken - 2014-01-06 16:00:41 Forunderligt, at 'vinhandleren' ikke ved at 'raps' er noget bonden dyrker på sin mark, til gul glæde for ham selv og for forbipasserende og rapsolien, især; "RASP" derimod er raspet/knust lyst brød til brug for panering, og fyld i hakket kød, fars og mors glæde. Jeg prøver opskriften alligevel - og håber at sandheden skal findes hos børn og 'ordblinde'; Den lyder meget fornuftig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne