Zuppa di cozze alla napoletana
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Børst muslingerne grundigt under rindende koldt vand og fjern skægget. Pil hvidløgene og hak dem fint sammen med den skyllede persille. Varm olien op i en stor, lav gryde. Svits hvidløg og persille et kort øjeblik og tilsæt tomaterne. Tilsæt chilipulver og en smule salt (pas på - muslingesaften salter også). Lad denne tomatsuppe koge langsomt tyk. Vend så alle muslingerne i på en gang. Skru op for varmen og lad muslingerne dampe under flittig omrøring indtil alle har åbnet sig (hvis enkelte ikke åbner sig - så kasser dem). Rist brødskiverne, enten tørristet eller smørristet. Gnid brødskiverne med et fed hvidløg.
Fordel muslingerne i varme dybe tallerkener og hæld tomatsaucen over. Serveres rygende varme og giv hvidløgsbrødet til. Krydr med peber efter smag.
Muslingerne spises med fingrene og skallerne er gode som skeer til tomatsaucen.
|
|
Opskriften er vist 14170 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne