Zuppa Di Piemonte Med Strimler Af Kalvekød
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalvekødet & bacon i blyandt-tunde stimler af ca. 3 cm længde.
Kom olie i en rummelig gryde, lad den live varm & rist kødet & bacon gyldne.
Rens blegselleri & porre, skær dem i stykker, ca 5 cm lange & snit dem så i små fine strimler. Skræl løg & kartofler & smit dem i små fine strimler. Skræl gulerøddererne & skær dem i små tern. Kom alle grønsagerne i gryden til kødet & lad dem stege med i 2 min. Tilsæt så kalvebouillon & de 2 laurbærblade. Lad det hele simre under låg i en gryde i 30 min - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs & fjern også skummet på suppen hen af vejen. Efter 30 min. tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre vidre i 5 min. & kom så finthakket persille & parmesan ost i. Rør godt rundt & server suppen rygende varm. |
|
Opskriften er vist 11267 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne