Zuppa di pomodoro al basilico
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne befries for stilk og der laves et kryds i toppen. Lægges i kogende vand ca. 15-20 sekunder og herefter i isvand. Tomaterne befries for skind og kvartes.
Løgene skæres i fine tern og sauteres i smør. Tilføj tomaterne og kog dem ca. 30 min. under stadig omrøring til grødet konsistens. Bouillonen hældes og suppen gives et opkog. Hæld suppen i en foodprocessor og blend til fin puré sammen med 2 basilikumblade. Det hele gives nu endnu et opkog. Smag til med salt, sukker og grappa. Pisk fløden stiv. Suppen hældes i varme suppetallerkener og pyntes af med flødeskum og basilikumblade.
|
|
Opskriften er vist 8588 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne