Zuppa di crauti

Zuppa di crauti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 løg
50 g.røget spæk
2 spsk.smør
8 dl.hønsebouillon
250 g.surkål
 salt
 peber
1 mellemstor kartoffel
150 g.lyst brød
150 g.creme fraiche 18%
2 spsk.finthakket purløg
 
Opskrift:
Løg og røget spæk skæres i fine tern. Ristet let af i 1 spsk smør. Tilsæt bouillon og surkål og kog ved svag varme i ca. 30 min. Smag til med salt og peber. Kartoflen skrælles og rives direkte ned i suppen på et råkostjern (grov side). Rør suppen godt igennem og kog op. Skær brødet i tern og rist det gyldenbrun i den resterende smør. Rør creme fraiche op med lidt bouillon og hæld så denne i suppen. Den må herefter ikke koge. Ved servering tilsættes brødterninger og finthakket purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 7484 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-11 19:14:14
Lækkert!! Med bacon og min bouillon (oscar) var der ikke brug for at tilsætte yderligere salt.