Zuppa di crauti
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Løg og røget spæk skæres i fine tern. Ristet let af i 1 spsk smør. Tilsæt bouillon og surkål og kog ved svag varme i ca. 30 min. Smag til med salt og peber.
Kartoflen skrælles og rives direkte ned i suppen på et råkostjern (grov side). Rør suppen godt igennem og kog op. Skær brødet i tern og rist det gyldenbrun i den resterende smør. Rør creme fraiche op med lidt bouillon og hæld så denne i suppen. Den må herefter ikke koge.
Ved servering tilsættes brødterninger og finthakket purløg.
|
|
Opskriften er vist 7484 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Janus - 2007-04-11 19:14:14 Lækkert!! Med bacon og min bouillon (oscar) var der ikke brug for at tilsætte yderligere salt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne