Zuppa al vino dolce salina

Zuppa al vino dolce salina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.sukker
2 dl.hvidvin
3 dl.Malvasia delle Lipari (ital. dessertvin)
3 dl.hønsebouillon
1 spsk.maizena
1 citron saften heraf
1 prisecayennepeber
 salt
200 g.piskefløde
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Hvidvin og sukker koges ind til det halve og tilsættes herefter 2 dl dessertvin og hønsebouillon. Koges igennem og jævnes med maizena. Koges videre 5-10 min. Suppen smages til med citronsaft, cayennepeber og en anelse salt. Fløden og den resterende del dessertvin tilsættes. Inden servering lægges små klatter smør i suppen, når den er hældt over i tallerkener.





karakterer:
Opskriften er vist 8052 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu