Zuppa al vino dolce salina
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Hvidvin og sukker koges ind til det halve og tilsættes herefter 2 dl dessertvin og hønsebouillon. Koges igennem og jævnes med maizena. Koges videre 5-10 min. Suppen smages til med citronsaft, cayennepeber og en anelse salt. Fløden og den resterende del dessertvin tilsættes. Inden servering lægges små klatter smør i suppen, når den er hældt over i tallerkener.
|
|
Opskriften er vist 8052 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne