Toscansk flæskesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Sværen skæres fra svinekammen, Der skæres 3 snit i svinekammen på langs gerne dybt, men ikke igennem stegen.
Smør og tørrede krydderier blandes med hvidløgene. Massen puttes i snittene og evt rest smøres på sværen sammen med salt og peber. Sværen lægges på kammen og snøres med kødsnor. Stegen sættes i ovnen ved 170 g i ca 2½ time eller til stegen er mør. Stegen puttes i køleskabet natten over. Serveres med groft rugbrød og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 29501 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-14 21:15:54 Denne opskrift er helt fantastisk! Vi elsker simpelthen at lave steg efter denne opskrift - oftest på grillen, mums det er godt ;) Servere den altid varm med forskelligt garniture (kartofler, salat mm) Karina - 2014-03-21 17:30:14 Denne er bare helt FANTASTISK! Har lavet den flere gange nu, og det er en succes hver eneste gang :-) Den får helt klart 10 herfra :-) Jeg servere den dog frisk og varm med salat og en eller anden form for kartofler til, det er kun fantasien der sætter grænser. hevi - 2013-05-28 10:20:11 Fantastisk steg. Sværen blev knassprød, kødet superlækkert, og gæsterne glædede sig allerede til maden da de duftede stegen langt henneaf vejen:-). Serverede den varm med grillede kartofler (der fik selskab af det friske timian) og grillede grøntsager - og så snød jeg med en købebearnaise. gosh - 2011-02-17 17:00:13 Rigtig lækker. En sikker vinder hvis man ikke vil have en tør flæskesteg. Kan anbefales. Helt klart et 9 tal med pil op :-) mutzh - 2010-05-08 12:21:15 den får et 9 tal. MUMS Anni09 - 2010-03-01 21:40:18 Vildt godt, meget mør.. lavede peberfrugt sovs til mums..Helt klart et stort 8 tal fra os. Helle - 2009-10-15 12:47:57 Fantastisk opskrift! Jeg synes normalt at flæskesteg er lidt tørt og kedeligt, men denne opskrift er bare rigtig god. Vi spiste den dog varm lige efter den var tilberedt. Mums!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne