Torta sbrisulona

Torta sbrisulona, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
1 springform (26 cm ø)
 
150 g.malede mandler
150 g.fint majsmel
50 g.hvedemel
100 g.sukker
2 knsp.salt
1 tsk.reven citronskal
1 tsk.vanillesukker
200 g.blødt smør
1 æggeblomme
1 æg
2 spsk.smør til formen
1-2 spsk.hvedemel til formen
2-3 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Mandlerne ristes gyldne på tør pande ved svag varme. Majsmel blandes med mel, sukker, ristede mandler, salt, citronskal og vanillesukker i en skål. Lav en lille fordybning i midten af dejen i skålen og læg smørret i. Bland dejen grundigt sammen. Æg og æggeblomme piskes godt sammen og røres ind i dejen. Stil ovnen på 180 grader. Smør springformen godt ind og bestrø den med mel. Overskydende mel hældes fra. Dejen hældes i form og glattes ud. Kagen bages på midterste ovnrille 35-40 min. Den bagte kage tages ud af formen og dækkes til den er koldt, hvorefter den drysses med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 5625 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu