Spinaci di magro
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rosinerne lægges i blød i ca. 1 time i håndvarmt vand.
Spinaten lægges i gryde uden væde og varmes under omrøring igennem til det falder sammen. Spinaten tages op og trykkes fri for væde. Persille og det halverede hvidløg sauteres af i olivenolien. Tilsæt spinat og de godt afdryppede rosiner. Steg til at væde er væk. Fjern evt. hvidløgsfeddene inden servering og smag til med salt, peber og lidt sukker. Retten kan varieres ved at fjerne rosiner og persille og i stedet tilsætte 2-3 finthakkede ansjoser, lidt presset hvidløg og 1 spsk. reven parmesan. |
|
Opskriften er vist 15573 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne