Spinaci di magro

Spinaci di magro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.rosiner
1000 g.ribbet og skyllet spinat
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg halveret
2 spsk.finthakkede persille
 salt
 peber
 en anelse sukker
 
Opskrift:
Rosinerne lægges i blød i ca. 1 time i håndvarmt vand.

Spinaten lægges i gryde uden væde og varmes under omrøring igennem til det falder sammen. Spinaten tages op og trykkes fri for væde.

Persille og det halverede hvidløg sauteres af i olivenolien. Tilsæt spinat og de godt afdryppede rosiner. Steg til at væde er væk. Fjern evt. hvidløgsfeddene inden servering og smag til med salt, peber og lidt sukker.

Retten kan varieres ved at fjerne rosiner og persille og i stedet tilsætte 2-3 finthakkede ansjoser, lidt presset hvidløg og 1 spsk. reven parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 15629 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu