Due som i chianti

Due som i chianti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Duer
1 Finthakket løg
1 Finthakket stilk bladselleri
2 Finthakket fed hvidløg
4 dl.Chianti Classico
2 spsk.Tomatpure
300 g.Ris
 Smør
 Salt
 peber
 Salvie, frisk
 Olivenolie
 Finthakket persille
 Vildt-, due-, kyllingefond
 Finthakket duelever
 Revet fåreost
 
Opskrift:
Duerne fyldes med salvie og gnides ind i salt og peber og brunes i olivenolie. Tilsæt løg, bladselleri, hvidløg og persille og svits det let, før der tilsættes en smule fond.

Dernæst røres duelever og vin i retten. Når vinen er svundet lidt ind, tilsættes tomatpure og fond, så det dækker. Læg låget på og lad det simre 30-40 min., indtil duerne er møre.

Fjern duerne og lidt sauce og hold det varmt. Hæld risene i resten af saucen og tilsæt om nødvendig mere fond. Lad retten koge under låg, til risen har opsuget saucen. Til sidst røres ost og smør ind i retten.

Serveringen:
Skær duerne ud, læg dem på en bund af ris og overhæld det hele med sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 13205 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu