Due som i chianti
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
|
|
Duerne fyldes med salvie og gnides ind i salt og peber og brunes i olivenolie. Tilsæt løg, bladselleri, hvidløg og persille og svits det let, før der tilsættes en smule fond.
Dernæst røres duelever og vin i retten. Når vinen er svundet lidt ind, tilsættes tomatpure og fond, så det dækker. Læg låget på og lad det simre 30-40 min., indtil duerne er møre. Fjern duerne og lidt sauce og hold det varmt. Hæld risene i resten af saucen og tilsæt om nødvendig mere fond. Lad retten koge under låg, til risen har opsuget saucen. Til sidst røres ost og smør ind i retten. Serveringen: Skær duerne ud, læg dem på en bund af ris og overhæld det hele med sauce. |
|
Opskriften er vist 13207 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne