Spaghetti con salsa di pomodoro crudo
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne halveres, saft og kerner trykkes ud. Tomatkødet skæres i mindre tern. Hvidløget pilles og presses. Tomattern, hvidløg og olie blandes og stiles i køleskab 1-2 timer. Saucen presses gennem fin sigte eller pureres i foodprocessor, smages til med salt og peber. Spaghettien koges al dente og saucen serveres til.
|
|
Opskriften er vist 15822 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne