Spaghetti alla carbonare
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Svits bacon i smør. Tilsæt peber og lidt salt. Hæld hvidvin og fløde i og lad det stå og småsimrer i ca. 5 minutter
Kog pastaen. Bland pasta og sauce og tilsæt parmesanost. Til slut vendes de to æggeblommer i saucen.
|
|
Opskriften er vist 21467 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer KW - 2011-03-21 22:51:23 Forkert, den aegte italienske opskrift skal aegget vendes i til aller sidst :) anonym - 2008-11-22 14:06:47 Det er jo dybt tåbeligt i den rækkerfølge denne opskrift står på - "bland pasta og sauce og tilsæt pamesanost. Til slut vendes de to æggeblommer i saucen" Æggeblommerne vendes i saucen allerede inden den blandes med pastaen.. mulle - 2005-01-01 01:01:01 kan man undlade æggeblommerne ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne