Spaghetti alla carbonare

Spaghetti alla carbonare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-500 g.spaghetti
125 g.bacon skåret i strimler
30 g.smør
1 dl.hvidvin
2 æggeblommer
2 spsk.revet parmesanost
2 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits bacon i smør. Tilsæt peber og lidt salt. Hæld hvidvin og fløde i og lad det stå og småsimrer i ca. 5 minutter Kog pastaen. Bland pasta og sauce og tilsæt parmesanost. Til slut vendes de to æggeblommer i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 21466 gange,
og udskrevet 563 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-21 22:51:23
Forkert, den aegte italienske opskrift skal aegget vendes i til aller sidst :)

  -   2008-11-22 14:06:47
Det er jo dybt tåbeligt i den rækkerfølge denne opskrift står på - "bland pasta og sauce og tilsæt pamesanost. Til slut vendes de to æggeblommer i saucen" Æggeblommerne vendes i saucen allerede inden den blandes med pastaen..

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man undlade æggeblommerne ?