Sorte oliven i olie
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Pil og hak hvidløget. Skyl peberen og tør den i et rent viskestykke eller køkkenrulle. Kom de sorte oliven i en stentøjs- eller glaskrukke. Fordel omhyggeligt det hakkede hvidløg mellem olivenerne og stik chilipeberen ned midt i krukken. Hæld olie over og drys 1 tsk timian øverst.
Tips: Det er sjældent man herhjemme har mulighed for at sylte friske, sorte oliven. Køber man sorte oliven i løs vægt er ovenstående opskrift en god måde at opbevarer dem på - eller køber man oliven i glas - giver ovenstående metode god smag. Man kan som her bruge olivenolie, men det er ikke nødvendigt. Olivenerne opbevares lige så godt i en god spiseolie. |
|
Opskriften er vist 15710 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2014-04-13 16:56:39 Hvor lang tid skal det trække, for at oliven tager smag? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne