Sommerpasta med sukkerærtepuré
Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Nip ærterne og kog dem møre 2 min. i letsaltet vand. Blend dem sammen med nippet persille, smør, citron og ost. Miks det til en grov puré.
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte og kom den tilbage i gryden.
Bland pastaen med puréen og krydr med salt og peber.
Servér pastaen portionsvis med revet ost.
|
|
Opskriften er vist 7030 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne