Soltørrede tomater i olivenolie
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Læg meget salte tomater i koldt vand i ca. 30 minutter. Hæld herefter vandet fra. Dette kan springes over med normal saltet tomater.
Blød nu tomaterne ud i hvidvinseddike og vand i et par timer, vend dem et par gange undervejs. Hæld væden fra og dup dem et par gange ned et rent klæde eller køkkenrulle.
Lad dem lufttørre helt. Kom dem i et skoldet sylteglas. Imellem tomaterne lægges lidt frisk krydderurter og evt. ansjosfileterne. Tilsæt meget finthakket hvidløg. Hæld olivenolie over så det dækker.
Luk glasset og opbevar det i køleskabet. Tomaterne smager bedst når de har stået noget tid og taget smag af olie, krydderurter og hvidløg.
Tomaterne anvendes i strimler i pasta og salater retter. |
|
Opskriften er vist 18047 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne