Soffritto med basilikum
Hovedingrediens : Grøntsager - Blegselleri Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en gryde og steg hvidløgene i olien til de er let gyldne.
Tilsæt bladselleri og hakket løg og svits videre under hurtig omrøring til alt er gyldent. Hæld vinen i og reducer vinen helt væk.
Skru ned for varmen, smag til med salt og peber, læg låg på og kog videre i 20 minutter. Rør af og til sørg for at det ikke brænder på.
Når den er kølet let af, tilsættes hakket basilikum.
Brug den til at vende i friskkogt pasta, i risretter, i kogt bulgur, til at marinere friskstegt lammekød i - eller brug fantasien.
Det kan være en god idé at lave en stor portion og gemme den i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 14571 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2008-08-08 20:05:26 har fundet en opskrift hvor 2 gulerødder er iblandet. det smager fantastisk. skal småkoge i meget lang tid mindst 1 time eller derover |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne