Semifreddo all'amaretto con fichi
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Æg og æggeblommer piskes til creme i lunt vandbad. Amaretto tilføjes under oppiskningen. Fløden piskes stiv sammen med vaniljesukkeret og vendes herefter i cremen. Amarettocremen hældes i 4 forme (hver ca. 2 dl indhold), og stilles herefter på frys.
Imens skæres fignerne i både og marineres i cognac omrørt med sukker. Hindbærrene skylles og lægges i lag sammen med sukker og citronsaft i 30 min. Pureres og sigtes. Is tages ud af formene og anrettes sammen med de marinerede figner og hindbærpureen. |
|
Opskriften er vist 11387 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne