Sauce alla Francesca

Sauce alla Francesca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
12 halvpillede jomfruhummerhaler
4 pillede og flækkede kæmperejer
4 friske hele muslinger
4 friske babycalamari med hoved (blæksprutte)
0.5 dl.koldpresset olivenolie
1 hel fed hvidløg
0.5 dl. Trebbiano d´Abruzzo Tratturo Reale vin
0.5 dl.tomatkød
1 skefuld hakket persille
 salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
4 friske basilikumtoppe
 
Opskrift:
Steg jomfruhummer, muslinger, kæmperejer og calamari (skåret i ringe) og hvidløg i olivenolie på en tefalpande i ca. 2-3 minutter. Tilsæt hvidvin og damp muslingerne tildækket til de har åbnet sig. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatkød og smag til med salt og peber. Kog saucen i ca. 5 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 8141 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu