Sauce alla Francesca
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Steg jomfruhummer, muslinger, kæmperejer og calamari (skåret i ringe) og hvidløg i olivenolie på en tefalpande i ca. 2-3 minutter. Tilsæt hvidvin og damp muslingerne tildækket til de har åbnet sig. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatkød og smag til med salt og peber. Kog saucen i ca. 5 minutter.
|
|
Opskriften er vist 8178 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne