Salsa di noci
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Valnødder og pinjekerner ristet let på panden. Lad dem køle af og hæld dem i foodprocessoren og blend dem til fint pulver. Hvidløg pilles og knuses sammen med merian. Begge dele ristes let i 2 spsk olivenolie. Hvidløg og krydderurter blandes med de knuste nødder samt ricottaen. De resterende 2 spsk olie røres i og der smages til med salt, peber og parmesan.
|
|
Opskriften er vist 14217 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne