Ristede polentasnitter

Ristede polentasnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
10 dl.vand
200 g.majsgryn
0.5 tsk.salt
 hvid peber
25 g.smør
 
 Pynt:
 timian
 tomat
 
Opskrift:
Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Drys lidt efter lidt majsgryn i, og rør hele tiden. Grynene skal koges ved svageste varme i 15 minutter under omrøring, så polentaen ikke brænder på. Pas på, den bobler og sprøjter en del! Smør, salt og peber tilsættes hen mod slutningen af kogetiden. Hæld polentaen i et fingertykt lag i en smurt form, som stilles koldt. Kort før servering vendes polentaen ud på et bræt og skæres i snitter. Rist dem i lidt smør på en pande, ca. 2 minutter på hver side. Når snitterne er sprøde udenpå og varme indeni, lægges de på fedtsugende papir. Pynt med timianblade og små stykker tomatkød. (Gerne som en blomst: Et stykke tomat i midten, og 4-5 timianblade som kronblade).





karakterer:
Opskriften er vist 11908 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu