Ristede polentasnitter
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Drys lidt efter lidt majsgryn i, og rør hele tiden. Grynene skal koges ved svageste varme i 15 minutter under omrøring, så polentaen ikke brænder på. Pas på, den bobler og sprøjter en del! Smør, salt og peber tilsættes hen mod slutningen af kogetiden.
Hæld polentaen i et fingertykt lag i en smurt form, som stilles koldt.
Kort før servering vendes polentaen ud på et bræt og skæres i snitter. Rist dem i lidt smør på en pande, ca. 2 minutter på hver side. Når snitterne er sprøde udenpå og varme indeni, lægges de på fedtsugende papir. Pynt med timianblade og små stykker tomatkød. (Gerne som en blomst: Et stykke tomat i midten, og 4-5 timianblade som kronblade).
|
|
Opskriften er vist 11908 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne