Rigatoni Al Forno

Rigatoni Al Forno, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pasta rigatoni
1 lille blomkålshoved el. broccoli
50 g.smør
 hvedemel
7.5 dl.mælk
 Muskatnød, friskrevet
 reven parmesan
 
Opskrift:
Kog pastaen al dente. Kog blomkål eller broccoli til den er næsten mør, hvorefter den skæres i skiver. Smelt smørret, drys mel i og rør det sammen, til det har den rette konsistens, smag til med salt, peber og muskat. Smør et ildfast fad. Læg saucen nederst, derpå et lag pasta. så blomkål eller broccoli og øverst endnu et lag sauce. Drys med parmesan. Fadet stilles i en 200° varm ovn i ca. 30 min., til den er let gylden. Serveres rygende varm.

Tilbehør:
Groft flutes med hvidløgssmør





karakterer:
Opskriften er vist 9425 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-08 16:20:31
Rigtig god ret! Nem simpel og meget velsmagende!