Rigatoni Al Forno
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen al dente. Kog blomkål eller broccoli til den er næsten mør, hvorefter den skæres i skiver. Smelt smørret, drys mel i og rør det sammen, til det har den rette konsistens, smag til med salt, peber og muskat. Smør et ildfast fad. Læg saucen nederst, derpå et lag pasta. så blomkål eller broccoli og øverst endnu et lag sauce. Drys med parmesan. Fadet stilles i en 200° varm ovn i ca. 30 min., til den er let gylden. Serveres rygende varm.
Tilbehør: Groft flutes med hvidløgssmør |
|
Opskriften er vist 9456 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2011-07-08 16:20:31 Rigtig god ret! Nem simpel og meget velsmagende! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne