Ricottais
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker skummende med en håndmixer.
Tilsæt først rom lidt ad gangen, og derefter ricottaen lidt efter lidt.
Kom massen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren ca. 3 timer.
|
|
Opskriften er vist 9415 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne